Maksut / Jäsenille

Jäsenmaksu vuodeksi 40 € / perhe

Kausiratamaksu 140 € / perhe (ainoastaan jäsenille). 

Kertaratamaksu pyörä ja mönkkäri 15, koskee Kaakamon MX-rataa sekä molempia enduroratoja. 

Päiväjäsenyys 15€.

Ratamaksu tulee suorittaa ennen radalla ajamista kerhon tilille. Viestikenttään merkintä Ratamaksu ja nimesi, jos maksat kertaratamaksun lisäksi päivämäärä jolloin ajat. Tarkista Motocross-sivulta, ettei rataa ole suljettu jostain syystä kyseisenä päivänä, sulkemisesta ilmoitetaan viimeistään kahta päivää aiemmin.

Kertaratamaksun voit suorittaa myös:

- Neste Tupasvilla Keminmaa Teollisuuskyläntie, 94450 KEMINMAA - RajaMotor Tornio Apilatie 1 95450 TORNIO - Neste Rajaportti, Röyttäntie 1, 95420 TORNIO

Ratamaksut eivät koske minirataa joka on tarkoitettu alle 85cc pyörille ja mönkkäreille.  


MAKSUTAVAT

Liity jäseneksi tai päivitä tietosi tästä

HUOM! Myös Mottiin lisäystä varten voit jättää tietosi tähän, lomakkeen lopussa on rasti sitä varten. 

Ongelmatilanteissa ota yhteys Jukka P (whatsapp 0407123883)

Mottiin voit tehdä myös suoraan jäsenhakemuksen näin: Mene https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/associationsContactInfo ja etsi sieltä PCMK --> Liity jäseneksi ja täytä yhteystietosi.


Erillistä vahvistusta jäseneksi hyväksymisestä ei lähetetä. 

Hallitus voi niin päättäessään evätä jäseneksi liittymisen, tästä lähetetään erillinen viesti. 

Jäsenyys tulkitaan päättyneeksi kun jäsenmaksu on ollut kalenterivuoden ajan maksamatta. Silloin henkilö poistetaan jäsenrekisteristä. Henkilö voi myöhemin liittyä uudelleen jäseneksi uudella ilmoituksella. 


Kerhon sihteeri ylläpitää jäsenrekisteriä ja siihen on pääsy koko hallituksella. Muille tahoille rekisteriä ei avata. Jäsenten nimi voidaan tarvittaessa julkaista nettisivulla, esim ratamaksun maksaneet -listalla, tänään radalla -listalla tai kerhokisojen tulosten yhteydessä. Mikäli et suostu tähän, ilmoita siitä hallitukselle. 


HUOM! Kausiratamaksu sisältää talkoovelvoitteen 5 krt/perhe! Aktiivijäseniltä edellytetään myös talkoisiin osallistumista, ilman talkoovoimaa toiminta ei ole mahdollista.