Motocross

Katso ratatilanne Ajankohtaista -sivulta

Ratakirjaus Lomakkeella

Sarjacrossi infot ja tilanne

Aukioloajat

Kaakamon rata on avoinna seuraavasti:

Maanantai (kesällä/sommar) KIINNI KUNNOSTUSTA VARTEN / STÄNGD

Maanantai (talvella/vinter) 09 - 21.30

Tiistai 09 - 21.30, josta 18.00-19.30 yhteisharjoitukset

Keskiviikko 09 - 21.30

Torstai - perjantai 09 - 21.30

Lauantai-Sunnuntai 10 - 21.30

Yleistä

PCMK:n Kaakamon motocrossrata on noin 1500 m pitkä, pehmeäpintainen hiekkarata. Radalta löytyy haastetta joka lähtöön niin aloittelijalle kuin pro -kuskille. Rata on myös katsojaystävällinen, radan reunoilta näkee radan kokonaisuudessaan hyvin.

Radan sijainti

Rata sijaitsee Kaakamossa, tien 921: varrella noin Kemin ja Tornion puolessa välissä. Ajo-ohje: Kemistä päin tultaessa Kemijoen siltojen jälkeen toisesta rampista oikeaan ylös ja risteyksestä oikeaan Tornioon suuntaan 5,5 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle motocrossradalle. Torniosta päin tultaessa moottoritietä, ensimmäisestä (Kyläjoki) rampista oikeaan ylös ja risteyksestä vasempaan noin 1 km, josta vasemmalle tie 921 noin 6 km, jonka jälkeen käännytään oikealle motocrossradalle, tieltä 921 noin 800 m radalle.

Ajaminen radalla

Ratamaksu tulee olla suoritettuna (kertamaksu tai kausimaksu) kaikilla. Kaikissa pyörissä on oltava liikennevakuutus. Rataa saa ajaa vain kiertosuuntaan (vastapäivään). Poistu radalta osoitetusta paikasta. Tiellä ja varikolla ajaminen kielletty. Huolehdi että varusteesi ja pyöräsi on turvallisessa ajokunnossa. Huomioi radalla muut kuljettajat. Pyörän pesu sallittu ainoastaan pesupaikalla.